Pages Navigation Menu

Publicitate la superlativ

Decupare cutting plotter in Craiova

Decupare cutting plotter in Craiova

Decuparea CUTTING PLOTER in Craiova la firma Arental.ro  reprezinta decuparea conturului imaginii pe folii adezive din PVC cu suport din hartie, pe folii vinilice autoadezive, pe carton, hartie. Tehnologia de taiere este extrem de exacta, iar rezultatul final este de mare efect. Aplicabilitatea decuparii CUTTER-PLOTER este foarte variata si extrem de raspandita.  Decuparea CUTTER-PLOTER este extrem de economa. In functie de ce aveti de decorat, amenajat se recomanda diferite folii adezive.
Autocolantul decupat este ideal pentru personalizarea vehiculelor, fatadelor cladirilor, geamurilor interioare si vitrinelor. Autocolantul este disponibil in varianta lucioasa sau mata.
Folia adeziva pentru aplicatii de interior este garantata 4-5 ani, iar pentru aplicatii de exterior autocolantul este garantat 3-4 ani, iar culorile metalice termentul de garantie este de 1-2 ani.
Pentru reclamele luminoase, cu suport rigid sau flexibil, se foloseste o folie translucenta garantata 5-7 ani in functie de culoare.
Latimea maxima pentru decupare este de 1300 mm.

 

Contact
Mesajul dumneavoastra a fost trimis.

ARENTAL EXIM SRL
Adresa: Strada. Eroilor Nr. 29A Craiova, Dolj (zona Casa Armatei)
Romania – ZIP 200 346
Telefon: 0251413269 | 0722871883
Persoana de contact: Dl. Marian Dumitra