Pages Navigation Menu

Publicitate la superlativ

Panouri publicitare in Craiova

Panouri publicitare in Craiova

Panouri publicitare in Craiova alucobond – Producem si montam panouri publicitare in Craiova de orice tip si dimensiuni. Printre acestea se pot executa panouri publicitare din aluminiu compozit ( alucobond ) cu sau fara structura metalica. Dupa caz, pe panouri publicitare se pot  aplica elemente volumetrice sau pot fi decorate cu autocolant. Avantajul executiei de panouri publicitare alucobond, pe langa eleganta sa, este durabilitatea materialului folosit. Pentru panouri publicitare se poate opta pentru montajul unui sistem de iluminare exterior cu neon, LED sau halogen.

 

Panouri publicitare in Craiova din  PVC –  se gasesc in spatii interioare folosit pentru semnalizarea raioanelor sau in exterior, pentru semnalizarea sediilor de firma, magazinelor, etc. Un panou publicitar din PVC poate avea grosimi intre 3-19mm, este rezistent la umezeala, are o planeitate foarte buna. Societatea noastra poate executa panouri publicitare din PVC sau la orice dimensiuni, dimensiunea maxima a unei coli din PVC fiind de 3×2 m. Panoul publicitar se poate personaliza prin imprimare directa pe material, autocolant decupat pe cuter-ploter sau printat. La unele panouri publicitare se adauga rame din profil de aluminiu natur sau vopsit, rame de inox sau rame din PVC. O alta varianta de executie pentru panouri publicitare este cea din placa de polipropilena celulara.

 

Panouri publicitare in Craiova din tabla- O varianta de executie a panourilor publicitare este folosind tabla zincata decorata cu autocolant printat sau decupat. La executia panourilor publicitare se poate utiliza si tabla din aluminiu, fata panoului publicitar fiind decorata cu autocolant.

Preturi:

*panou publicitar din tabla zincata, decorat cu autocolant printat si laminat – de la 39 euro+TVA/mp

*pretul este orientativ si poate creste sau scade in functie de cantitate si dimensiuni

*Montajul se calculeaza separat in functie de gradul de dificultate si suprafata panoului si sistemul de fixare necesar.

 

 

Panouri publicitare in Craiova din poliplan frontlit printat sau decorat cu autocolant, tensionat pe o structura din metal protejata anticoroziv. In aceasta vaianta pot fi executate panouri publicitare de mari dimensiuni rezistente la intemperii si cu un impact publicitar puternic. Structura metalica a panourilor publicitare difera in functie de tipul si dimensiunea acestora.

  • panouri publicitare din poliplan – pot fi montate atat pe fatadele cladirilor cat si pe stalpi metalici.
  • panouri publicitare –  pot fi cu una sau mai multe fete si se poate opta pentru iluminarea acestora din exterior cu ajutorul unor proiectoare sau tuburi fluorescente.

Garantia oferita pentru panouri publicitare din poliplan este de 2-3 ani de la instalare in functie de varianta de executie aleasa de dumneavoastra.

 

People stopper ul (capra stradala ) este un sistem mobil pentru afisaj, folosit in promovarea ofertelor speciale in fata magazinelor. Datorita sistemului click pentru rame schimbarea printurilor se poate face doar in cateva momente. O alta varianta de executie a unui people stopper este cea din poliplan, printat sau decorat cu autocolant, tensionat pe o structura metalica vopsita. Se poate alege un people stopper  ca material publicitar in cazul in care sediul firmei nu se afla aproape de zona de trafic.

 

Billboard stradal – Publicitatea prin intermediul billboard – ului a schimbat peisajul mediului de advertising fiind  eficient in situatia amplasarii in zone cu trafic aglomerat si avand un impact vizual puternic amplasat inainte de locatia ce se doreste a fi promovata; Billboard – ul poate directiona spre o locatie posibilul client si reprezinta un material publicitar potrivit promovarii oricaror produse si servicii. Panourile publicitare de mari dimensiuni ( billboard )se pot monta atat in orase cat si in afara acestora.

Modalitati de executie a unui billboard:
– billboard cu fata/fete din backlit si sistem interior de iluminat cu neoane (este construit dintr-o caseta iluminata din interior pe care se monteaza unul sau doua afise din backlit-cele mai intalnite formate in interiorul oraselor :3mx2m, 4mx3m, 5mx3m, 6mx4m) ;
– billboard cu structura metalica si afisare pe hartie sau frontlit (4mx3m, 5mx3m, 6mx3m) si se poate adauga un sistem de iluminare exterior;

Contact
Mesajul dumneavoastra a fost trimis.

ARENTAL EXIM SRL
Adresa: Strada. Eroilor Nr. 29A Craiova, Dolj (zona Casa Armatei)
Romania – ZIP 200 346
Telefon: 0251413269 | 0722871883
Persoana de contact: Dl. Marian Dumitra