Pages Navigation Menu

Publicitate la superlativ

Sere si Solarii Craiova

Sere si Solarii Craiova

Sere si Solarii Craiova va prezinta urmatoarele proiecte realizabile:

SERE MODULARE

Constructia modulara este cea mai eficienta solutie de economisire a energiei termice comparativ cu structurile tip tunel.  Prinderea acestora se asigura cu organe de asamblare de rezistenta mare. Montajul structurii se face prin conectarea telescopicaa arcelor si consolidarea lor prin profile longitudinale, fara a fi nevoie de suduri. Fixarea structurii se poate face in cuzineti (”pahare” de beton), sau se poate opta pentru prindere in centura de beton.

  • Ventilarea naturala

In functie de tipul de plante, sezonalitatea
culturii, marimea serei, se poate face prin:
– Deschidere laterala (pe ambele parti ale serei)
– Deschidere superioara (pe fiecare modul in parte)
Ambele variante se instaleaza pe toata lungimea serei. Automatizarea este posibila (obligatorie la deschiderea superioara) prin intermediul unui panou de control cu statie meteo inclusa, cu senzoride temperatura, vânt
si ploaie care comanda motoarele de actionare.

 

  • Acoperirea

Acoperirea se face cu folie speciala pentru sere (triplustratificata) cu o gro- sime de 200 de microni cu garantie de 50 de luni. Pentru o mai buna izolare termica pe perioada sezonului rece, putem furniza sere echipate cu folie dubla inflata, caz in care se livreaza si o pompa de aer electrica actionata de un programator.

  • Sistemul de recircularea al aerului

Se poate face cu un sistem de ventilatoare de recirculare al aerului. Este folosit atât pentru combaterea condensului excesiv cât si pentru a ajuta la ventilarea serei . Optional se pot echipa cu microaspersoare de ceata pentru a raci cat mai eficient sera in sezonul cald.

  • Sistemul de irigatii

Se configureaza in functie de tipul de plante si modul de cultivare (care poate fi in sol sau in substrat artificial, in ghivece, tavite sau pe mese de cultivare).
Pentru irigatiile in sol clasice cel mai folosit este prin banda sau tub de picurare pentru irigare la baza plantei cât si sistemul de microaspersie pentru irigare tip “umbrela” de apa.

 

SERE MULTITUNEL CU FOLIE GONFLABILA

Adaptate pentru orice tip de cultura, serele cu acoperire din folie dubla gonflabila, ofera o garantie concreta in ceea ce priveste obtinerea de economii substantiale printr-o mai buna gestionare a temperaturii optime la interior conferind in acelasi timp si certitudinea obtinerii unor rezultate optime in productie. Sistemele de aerisiri pot fi cu deschidere la jgeab sau la culme, dar si laterale ascendente, fiind disponibile intr-o ampla gama de configuratii tipo-dimensionale si dotari ce satisfac cele mai inalte exigente.

 

SERE DIN STICLA

Adaptate pentru orice tip de solutie, serele din sticla raman o certitudine in ceea ce priveste calitatea si siguranta unor prestatii tehnice superioare.

 

SOLARII

Solariile sunt adecvate pentru o gama ampla de culturi, solariile putand avea acoperire din folie dubla gonflabila, oferind o garantie concreta in ceea ce priveste obtinerea de economii substantiale printr-o mai buna gestionare a temperaturii optime la interior conferind in acelasi timp si certitudinea obtinerii unor rezultate optime in productie.Sistemele de aerisiri laterale ascendente pot fi motorizate, conectate la o staie meteo. Solariile sunt disponibile intr-o ampla gama de configuratii tipo-dimensionale si dotari ce satisfac cele mai inalte exigente.

 

Contact
Mesajul dumneavoastra a fost trimis.

ARENTAL EXIM SRL
Adresa: Strada. Eroilor Nr. 29A Craiova, Dolj (zona Casa Armatei)
Romania – ZIP 200 346
Telefon: 0251413269 | 0722871883
Persoana de contact: Dl. Marian Dumitra